Translate

duminică, 6 septembrie 2009

DĂ stori ov Ă bambu gărl

A se intelege, the story of a bamboo girl.
Definitie :bambu gărls -specie de fete intalnite in viata cotidiana cea de toate zil…aaah pardon noptile.
Aceasta specie are tendinta de a se inmulti odata cu manelizarea treptata a Rromaniei. Aceste „ bambuiste” se pot remarca dupa „buzitze roz, mari si unsuroase, gata gata sa .....rupa norma targului cand sunt deschise, de obicei, ele , buzitzele se strang usor porno , pentru a creea un efect de diva excitata” , extensii de par de cal..pardon de om de toate culorile, in special blond platinat, natural ca mama natura :D , unghii NEAPARAT lungi si FALSE , roz, rosii,galbene ,albastre, verzi si ce paleta mai exista in gama de oje de LUCS; cateodata putem intalni si Perechi de Silicoane (țâțe,fund, mai putin in creier....).
Ca vestimentatie, ne putem clatii ochii cu diverse falsuri sau nu...VERSAci, ArmanII, Guci, si multe alte firme „de-astea la moda acum, tu fata!!!” pantofi cu toc, jeansi rupti si topuri scurte si decoltate.
Aceste specimene, au un grad de cultura ce il depaseste pana si pe saracul domn Patapievici (na, mah ca am facut referire la el J) . Hobby-urile lor sunt multiple si nenumarate : de la plimbarile lungi si dese (cheia marilor suCCESURI) cu o masina, neaparat scumpa, pana la citirea unor lecturi amanuntite cu diverse subiecte filosofice si pline de substanta, in general, CAN-can, Ceao si multe altele de acest gen. Vrei sa le abordezi dar nu stii ce subiecte sa „ataci” ? Nimic mai simplu : spune-le despre Ultimul „cenaclu” de la Bambu sau poate ultima expeditie in Bulgaria, eventual despre cati cai :virilitate” are „motorul”tau (ia-o cum vrei) si in final , invita-le la o cafelutza si o salata verde (specia este musai ERBIVORA =)) ) nu mananca decat LFF (low fat food) intr-un loc boem cum ar fi ceainaria „high heels” :))
In general aceasta specie este foarte apreciata de catre publicul consumator insa, nu destul.
bambu gărls sunt des inlocuite cu alte bambu sau mai nou gaga gărls,deoarece termenul de valabilitate expira, dupa caz, dupa o noapte, doua, trei..1001 de nopti..ar vrea ele J))
Asa ca, dragule consumator de bambuiste, inainte sa te mai iei de fete normale care au cateceva in cap, gandeste-te la cat de „profunde in gandire” sunt aceste fete dupE carE intorci capul. (Acest post este um pamflet si trebuie luat ca atare, da, "zeule francofon" ? :)) multumesc anticipat )


Succesuri multe!

Lily in mud

2 comentarii:

  1. Draga Liliana din noroiul cel de toate zilele, permite-mi sa-ti propun alte subiecte de actualitate pe care sa le tratezi cu aceeasi seriozitate: cluburile secrete ale inaltei societati bucurestene, imperecherea masinilor in peco-uri celebre, motoretele obosite de greutatea a 2 (sau in genere mai multi) macho hipersociabili, precum si cercurile de lectura din centrul capitalei.
    Imi cer scuze ca ti-am folosit datele personale pentru a posta acest comentariu, insa deocamdata prefer sa-mi pastrez anonimatul.
    Cu stima si deosebita atentie,
    a ta Barbie.in.misery

    RăspundețiȘtergere