Translate

vineri, 4 septembrie 2009

scrisoare catre sagetatori.

Draga sagetatorule, nu conteaza cum te cheama, ce vartsa si ocupatie ai. tu pentru mine tot sagetator esti. am decis sa public un post numai cu si despre sagetatori ,intrucat se pare ca aceasta zodie si specie de guys, se intersecteaza destul de des cu viata mea de berbeaca impulsiva.
Dragule, fie ca esti nascut pe 26 noiembrie,1o decembrie, 15 decembrie, 16 decembrie,17 decembrie,18 decembrie, la fel reactionezi. esti un tipar pe care il urmaresc atent , de fiecare data procedand la fel. Esti haotic, mai mult decat sunt eu as putea spune. Dragule, toata lumea este deceptionata in viata, inclusiv eu, dar asa nu inseamna ca trebuie sa ne transformam in niste fiinte ursuze si sa nu mai avem incredere in nimeni. Incearca sa go with the flow, si cine stie, s-ar putea chiar sa te trezesti "pe val"....uite o descriere buna pentru tine, sagetatorule, citeste-o , who knows it, s-ar putea sa-ti foloseasca.
"Are o pãrere foarte bunã despre el iar uneori, s-ar putea sã-si supraevaluaeze importanta. Sãgetãtorul este omul pe care se poate baza, are o fire foarte sociabilã, este deosebit de simpatic si comunicã foarte bine cu ceilalti. Datoritã pasiunii sale pentru informatie, i s-ar putea reprosa cã este ARTIFICIAL si INGAMFAT, cã dã uneori rãspunsuri “din cãrti” si care nu au fost probate încã în practicã, însã nu trebuie sã se uite cã este preocupat de problemele celorlati si altruist. Este amuzant, jovial si fermecãtor, însã ar trebui sã fie mai atent la ceea ce spune pentru cã tocmai datoritã exuberantei sale verbale, poate rãni."

Asa e, ca am putina dreptate , nu? Te vei gandi mai bine de acum incolo, la felul tau de a fi? Nobody is asking you to change, but I can't help myself having GREAT EXPECTATIONS from you, my friend. :)


http://www.youtube.com/watch?v=pSEvISsgaAE ....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu